Tester / Testanalist VIR DOQ | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1606
Startdatum:
01-07-2021
Verwachte einddatum:
31-01-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29-06-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) op zoek naar een Tester / Testanalist VIR DOQ op basis van 36 uur per week. 

Binnen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) afdeling VIR is het project DoQ (Doorontwikkelen Quotum) gestart. Om de doelstelling van dit project te halen is er een projectteam die aangevuld moet worden met een Tester/Testanalist. Binnen het projectteam, dat gebruik maakt van de scrum technieken, ben je verantwoordelijk voor het testen van opgeleverde functionaliteit. Zaken waarvoor je onder andere verantwoordelijk voor bent:

 • Bewaken voortgang test;
 • Testen van opgeleverde functionaliteit;
 • Afstemmen met de ontwikkelaar voor o.a. testautomatisering.

Achtergrond opdracht:
Het project Doorontwikkelen Quotum (DoQ) is gestart om voor de afdeling VIR (Visserijregelingen) de benodigde functionaliteit te ontwikkelen zodat men Quotumbeheer kan uitvoeren. Gezien de complexiteit van deze regelingen zal een goed ontwikkeld/getest systeem bijdragen de effectiviteit van VIR.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • TMap NEXT test engineer of vergelijkbaar;
 • Ervaring met SoapUI, i.v.m. uitbreiden regressiesets; Oracle sql (voor select queries ); Oracle apex (als gebruiker);
 • Je hebt ruim 3 jaar kennis en ervaring met Oracle APEX;
 • Je hebt ruim 2 jaar ervaring met zelfstandig opstellen van testscripts en uitvoeren van systeemtesten / functionele testen. Opstellen van testplan, en bijhouden van voortgang;
 • Je hebt ruim 2 jaar ervaring met begrijpen van datamodellen en kwaliteitbewust;
 • Je hebt ruim 2 jaar ervaring met testen in Agile Scrum ontwikkelproces.

Wensen:

 • Competenties: Communicatief sterk Onderzoekende geest Affiniteit met testautomatisering Ervaring met complexe omgeving en politiek sensitief Ervaring met GUI based en API based test automation, ervaring met Cypress is een pré; Ervaring met performancetesten, ervaring met Neoload is een pré; Ervaring met build frameworks (bijvoorbeeld Jenkins); Ervaring met inzet van APM suites in performancetesttrajecten, ervaring met Dynatrace is een pré; Ervaring met diverse programmeertalen, bij voorkeur Javascript (schrijven) en Java (lezen);
 • Kennis van testmethodieken bij voorkeur in een Agile omgeving;
 • Aanvullende kennis van: – SQL; – PL- SQL; – APEX; – Testen van inferfasces (SOAP) en XML.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-25 12:59:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden