Testmanager | Groningen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2021-1073
Startdatum:
15-02-2021
Verwachte einddatum:
02-04-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
01-02-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Agentschap Telecom op zoek naar een Testmanager op basis van 36 uur per week.

Voorbereiden en uitvoeren van FAT testen voor veilingsoftware, uit te voeren door 2 personen, een testmanager en een tester, dit is de aanvraag voor de testmanager: Voorbereiden: circa 2 weken, opstellen mastertestplan, opstellen testgevallen op basis van FO (engelstalig) Uitvoeren: circa 4 weken, testen en opleveren testrapportage en vrijgave, aansturen tester Alles binnen acceptatiecriteria van het Mastertestplan.

Achtergrond opdracht:
Voor het project Uitgifte Commerciele Radio van Agentschap Telecom, afdeling S-Media moet er veilingsoftware worden geleverd door een mantelpartij. Deze software moet functioneel getest worden door 2 senior testers.

Organisatie:
Agentschap Telecom is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. Drie hoofdtaken van Agentschap Telecom zijn het verwerven, uitgeven en beschermen van frequentieruimte. Het dagelijkse werk van Agentschap Telecom heeft onder andere betrekking op het gehele werkterrein van draadloze en draadgebonden communicatie. Door de verweving van draadgebonden en draadloze communicatie breidt het werkgebied van Agentschap Telecom zich uit. Draadloze en draad gebonden toepassingen zijn zo met elkaar verweven, dat een storing in een draad gebonden netwerk grote gevolgen kan hebben voor draadloze communicatie. Agentschap Telecom is de toezichthouder, uitvoerder en expert voor het gehele elektronische communicatiedomein. Agentschap Telecom heeft twee locaties, één in Groningen en één in Amersfoort. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Tmap Next Advanced, Testen Professional, ISTQB Advanced;
  • HBO/WO niveau. En heb je aantoonbare relevante testervaring (3 jaar);
  • Testorganisatie en -uitvoering conform MTP (3 jaar);
  • Ervaring met testen en/of testmanagement van veilingsoftware is een pré.

Wensen:

  • Competenties: – Flexibiliteit; – Samenwerken; – stressbestendig; – Communicatief zeer sterk; – Moet pro-actief met business en leveranier kunnen schakelen; – Resultaatgericht waarbij kwaliteit voorop staat; – Gestructureerd;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde IT opleiding, waarbij testen een prominent onderdeel is;
  • Bekendheid met het Ministerie van EZK en Agentschap Telecom is een pré, Zelfredzaam – Uitstekend kunnen schakelen met verschillendedisciplines, beheersing van de Engelse taal en schrift.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-27 12:54:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden