User Experience Designer | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1452
Startdatum:
07-06-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
21-05-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Slachtofferhulp op zoek naar een User Experience Designer op basis van 32 uur per week.

Je gaat klantinzichten verzamelen op basis van kwantitatief (data-analyse, statistieken) en kwalitatief gebruikersonderzoek om de gebruiksvriendelijkheid van onze digitale cliëntreis te verbeteren. Je bent op verschillende manieren betrokken bij alle fasen van de customer journey en bedenkt en visualiseert nieuwe functionaliteiten voor slachtofferhulp.nl.

Of het nu gaat om het verbeteren van de digitale toegankelijkheid of om het uitdenken van een nieuwe zoekfunctionaliteit, jij weet met welk ontwerp cliënten nog beter geholpen kunnen worden.

Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring met end-to-end UX Design voor digitale producten. Je neemt stakeholders makkelijk mee in jouw ideeën door middel van prototypes maar kunt ook op basis van jouw uitgewerkte design aan developers uitleggen wat de bedoeling is. Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in de richting van CMD/Interaction Design en al mooie dingen gemaakt die je ons kunt laten zien aan de hand van je portfolio. Je maakt deel uit van verschillende teams en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening en verbetering van de huidige dienstverlening.

Achtergrond opdracht:
We bieden onze dienstverlening via steeds meer kanalen aan. Naast telefonisch advies en ondersteuning bij strafzaken helpen we slachtoffers ook op slachtofferhulp.nl. Door relevante informatie, zelfhulptools en een mijn-omgeving ondersteunen we ook online zo goed mogelijk bij verwerking. Wanneer je als slachtoffer iets heftigs hebt meegemaakt heb je vaak niet het overzicht van wat je te doen en te wachten staat. We zijn de online dienstverlening stap voor stap aan het verbeteren en jij helpt met jouw ontwerpen het proces helder te maken en de client te ontzorgen. Voor de opdracht is 32 uur qua uren ingeschat. Omdat mogelijk wegens projectafrondingen en overdracht meer uren nodig kunnen zijn, wordt tot maximaal 36 uur uitgevraagd. Deze toename van uren zal in overleg worden opgehoogd en worden voor een afgebakende periode dan aangevraagd.

Organisatie:
Stichting Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers, nabestaanden, betrokkenen en getuigen na een misdrijf, verkeersongeluk of calamiteit. Jaarlijks worden circa 220.000 slachtoffers offline ondersteund en 280.000 online geholpen. Stichting Slachtofferhulp Nederland streeft ernaar de materiële en immateriële schade waarmee slachtoffers worden geconfronteerd zo veel mogelijk te verhelpen, beperken en voorkomen. 

Stichting Slachtofferhulp Nederland is een onafhankelijke stichting en wordt voornamelijk gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast ontvangt de stichting financiële steun van het Fonds Slachtofferhulp, gemeentes of particulieren. Bij Stichting Slachtofferhulp Nederland zijn ca. 500 betaalde medewerkers, 1.000 vrijwilligers, 100 externen en 130 stagiaires actief op 25 locaties. Het landelijk kantoor is gesitueerd in Utrecht.

Voor de inhuur van diensten maken vooral afdeling Informatievoorziening en Mens als Maat gebruik. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Master- of Bachelor diploma CMS/Interaction Design;
  • Kennis van en ervaring met het uitvoeren van gebruikersanalyse en onderzoek voor websites a.d.h.v. meegezonden portfolio;
  • Kennis van en ervaring met het maken van prototypes voor websites a.d.v. meegezonden portfolio;
  • Ervaring in visual design voor websites a.d.v. meegezonden portfolio;
  • Je hebt 1 jaar ervaring omgaan met vertrouwelijke (cliënt) gegevens;
  • HBO werk- en denkniveau ( 6 jaar);
  • Je hebt ruim 1 jaar ervaring met ontwikkeling van digitale producten.

Wensen:

  • Competenties: Communicatief vaardig, kan binnen verschillende teams functioneren ; – Kortcyclisch (Agile) kunnen denken en werken (in ervaring);
  • Aanvullende kennis van: – Azure Devops; – UX tools als Adobe en Sketch; – Ervaring met Zeplin; – Kennis van basis HTML/CSS; – Samenwerken in scrumteams;
  • Een portfolio met eerder werk waaruit blijkt welke resultaten je hebt behaald op gebruiksvriendelijkheid en verhogen van conversie. De portfolio moet getoond worden tijdens het interview.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 2-6-2021 en 3-6-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-20 11:01:03

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden