WEM-Modeler | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1115
Startdatum:
17-02-2021
Verwachte einddatum:
16-02-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12-02-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor UBR, is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken op zoek naar een WEM-Modeler op basis van 38 uur per week. 

Het inzetmoment is voor specifieke werkzaamheden en voor maximaal 2.000 uur binnen de aangegeven opdrachtduur van 12 maanden. Het aantal uur per week is onzeker, de externe zal worden opgeroepen door de opdrachtgever voor inzet. Vergoeding zal plaatsvinden op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren. Er is geen afnamegarantie.

Context opdracht:
Binnen UBR werken we samen vanuit onze expertisegebieden. Buiten UBR werken wij samen in ecosystemen met onze partner uit de triple O gedachte (onderwijs, overheid en ondernemingen). Door verschillende vak- en expertgroepen op te richten maken we optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Hiermee werd de innovatieve samenwerking met partijen versterkt en samenhang van ketens geoptimaliseerd.

Voor het realiseren van werkende oplossingen voor de opgaves binnen het rijk is programma opgericht onder de naam Rijksapplicatieplatform. Vanuit een Rijksbreed perspectief maken we oplossingen concreet door het opleveren van een POC. Wij gebruiken voor de oplossingen een scala van vernieuwende applicaties o.a. op het terrein van No Code applicaties en RPA.

Opdrachtomschrijving:
Voor het ontwikkelen van applicaties voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een organisatie die ons op afroepbasis expertise kan leveren van een medior modeller.

Vanuit het Rijksapplicatieplatform werken we nauw samen met andere programma’s en organisatieonderdelen van UBR. Het delen en borgen van kennis en ervaring is daarom een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Opdrachtgever:
UBR is een rijksbrede dienstverlener die werkt voor het publieke domein. Ons doel is de overheid beter, sterker en slimmer te maken. Dit doen wij door te werken vanuit ecosystemen met triple O, onderwijs, overheid en ondernemingen. UBR richt zich op het leveren van advies-, transitie-, innovatie- en interimprojecten binnen de vier expertisegebieden: ICT, Personeel, Organisatie, Inkoop en Facilitair.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je beschikt over aantoonbaar minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde WEM Essentials en/of Pro integration training;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare modelleer ervaring met WEM platform.

Wensen:

  • Mate waarin je aantoonbare ervaring hebt met de producten en diensten zoals beschreven in de opdrachtomschrijving;
  • Mate waarin je flexibel inzetbaar bent qua uren;
  • Competenties: – Mensgericht Leiderschap; – Empathisch; – Gedreven; – Enthousiast; – Bruggenbouwer; – Realisatiekracht; – Klein ego, gaan voor groter geheel; – Zelf startend; – In netwerk kunnen werken, info delen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-10 09:06:55

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden