Werkplek Specialist (2 FTE) | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0606
Startdatum:
23-11-2020
Verwachte einddatum:
30-04-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12 Nov 2020 10:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar 2 Senior Werkplek Specialisten op basis van 36 uur per week. 

Opdrachtbeschrijving:
We zijn op zoek naar een Werkplek specialist 3e lijn die breed ingezet kan worden binnen het Team RWO OPS/DEV team. De betreffende kandidaat moet minimaal voldoen aan de gestelde harde eisen zoals aangegeven om direct ingezet te kunnen worden op projecten en in de lijn. Daarbij dient de kandidaat onder zeer hoge druk kunnen presteren. De kandidaat moet in staat zijn parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk. Het wordt dan ook verwacht dat de kandidaat zelfstandig direct aan de slag kan gaan. De senior werkplek specialist wordt o.a. ingezet t.b.v.: Bouw & Beheer van de DWR werkplek Rijkswerkomgeving in een grote klantomgevingen ca. 50.000 werkplekken & devices met expertise van Ivanti Workspace manager en Automation Manager, Citrix, SCCM en Microsoft applicaties (on premise & Cloud).

Achtergrond Opdracht:
WERKOMGEVING:
De drukke werkzaamheden van de huidige werkplek specialist 3e lijn voor zowel projecten als beheer maakt de inzet van een specialist noodzakelijk. In goed overleg tussen de Werkplek specialist 3e lijn en infrastructuur specialist worden afspraken gemaakt voor verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

DE AFDELING/ Team:
De Werkplek specialist 3e lijn wordt gepositioneerd binnen het RWO OPS/DEV team. Daarnaast wordt de Werkplek specialist 3e lijn ook gedetacheerd naar één of meer projecten onder leiding van een projectleider. Afhankelijk van de taken waarvoor de werkplek specialist wordt ingezet is hij verantwoording schuldig aan de Team Manager RWO OPS/DEV of projectleider.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Gecertificeerd op het gebied van Ivanti workspace manager & Automation Manager dan wel op het gebied van Microsoft SCCM / MECM (1 van de 2 is harde eis!);
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het beheren van grote vergelijkbare complexe werkplekomgevingen;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Citrix CCP-V (Citrix XenApp/XenDesktop);
  • Werkervaring op het gebied van Ivanti (WM & AM) dan wel op het gebied van SCCM / ME.

Wensen:

  • Competenties: – Doorzettingsvermogen; – Probleem Analyse; – Pro-Aktief; – Teamspeler; – Communiceert;
  • Aanvullende kennis: – CCE-V (pre); – MCSA (Windows Server 2016) ;- PowerShell; – Scrum Agile werken; – File & Print (kennis & ervaring); – ITIL; – PRINCE 2; – Azure Cloud; – Intune; – Microsoft 365; – Testen (Ranorex, LoadGen).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 19 november 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-11-11 07:25:31

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden