Werkplekspecialist/Systeembeheerder | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0562
Startdatum:
19-11-2020
Verwachte einddatum:
18-05-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29 Oct 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Senior  Werkplekspecialist / Systeembeheerder op basis van 36 uur per week. 

Als senior werkplekspecialist met kennis van Windows 10, Ivanti Workspace Control, VDI omgevingen en Office 365 maak je onderdeel uit van het projectteam Upgrade Microsoft Omgevingen en word je aangestuurd door de projectleider. Je bent betrokken bij het ontwerp, bouw, test, migratie van de virtuele en mogelijk fysieke werkplek alsook de bedrijfsapplicaties welke op de werkplek beschikbaar moeten komen. We zijn op zoek naar een ervaren hands-on, communicatieve werkplekspecialist met een zeer goede werkplek achtergrond. Naast een gedegen technische kennis moet de persoon ook communicatieve kwaliteiten hebben en omgevingsbewust te werk kunnen gaan. Naast de teamleden in het project heb je ook te maken met verschillende afdelingen en directies.

Als werkplekspecialist ben je verantwoordelijk voor:

 • Het inhoudelijk trouble shooten, aanpassen, finetunen, monitoren van de performance, uitrollen en inhoudelijk overdragen naar beheer van de virtuele werkplek conform de architectuur richtlijnen.

In het project team wordt het je taak om:

 • Bevindingen nav testen , issues te trouble shooten en zelfstandig op te lossen;
 • De werkplek aan te passen en te finetunen;
 • De werkplek uit te rollen conform OTAP principe;
 • De werkplek samen met je collega werkplekspecialist en de architect inhoudelijk over te dragen naar beheer afdeling.

Opleiding:

 • Afgeronde HBO bachelor opleiding in een IT richting;
 • Windows 10 certificering;
 • Kennis Ivanti Workspace Control is een must. Kennis en ervaring in het toepassen van virtualisatie binnen Citrix VDI omgevingen is een pre;
 • Citrix Certified Professional – Virtualisation certificering, pre;
 • Kennis van group policies.

Ervaring:

 • Ervaring met Windows 10, ruime ervaring;
 • Ervaring met Ivanti Workspace Control, ruime ervaring;
 • Active Directory, ruime ervaring;
 • Group policies, ruime ervaring.

Achtergrond opdracht:
Binnen de ACM loopt het programma ICT Infrastructuur & Informatiebeveiliging. Binnen dat programma lopen meerdere projecten en daarbinnen het project Upgrade Microsoft Omgevingen. Ondertussen gaan de ontwikkelingen vanuit de business door. Aangezien het project Upgrade Microsoft Omgevingen technisch gezien een randvoorwaardelijk project is voor een aantal projecten binnen het programma ICT Infrastructuur & Informatiebeveiliging en voor andere programma’s is het zaak om het tempo van het project te verhogen. Om dat te kunnen heeft ACM extra capaciteit nodig die middels deze inhuur wordt gerealiseerd.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding in een ICT richting;
 • Windows 10 certificering, expert kennis Ivanti Workspace Control en expert kennis van Group Policies;
 • Je hebt 5 jaar systeembeheer ervaring met Windows 10;
 • Meer dan 3 jaar ervaring met Ivanti Workspace Control;
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met Active Directory en met Group policies.

Wensen:

 • Competenties: – Je bent proactief. – Je werkt gestructureerd. – Je bent een zelfstarter en je hebt een can do mentaliteit. – Je kunt goed zelfstandig werken. – Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. – Je communicatie is direct en to the point. – Je vindt het een uitdaging om in een complexe omgeving waarin zeker niet alles duidelijk is een Windows 10 met Office 365 werkplek correct op te leveren waarop bedrijfsapplicatie aan de gebruikers aangeboden worden;
 • Kennis en ervaring in het toepassen van virtualisatie binnen Citrix VDI omgevingen;
 • Citrix Certified Professional-Virtualisation (CCP-V ).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 12 november 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-26 13:16:43

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden