Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Risk management

Zowel profit- als non-profitorganisaties zijn op zoek naar zekerheid. Zekerheid dat hun complexer wordende organisatie voldoet aan de eisen van een toenemende wet- en regelgeving. Deze vormen een kader waarbinnen veranderingen en risico’s vaak onduidelijk of zelfs onzichtbaar zijn. Gevoegd bij ingewikkelde, veelal geautomatiseerde bedrijfsprocessen leidt dit tot onzekerheid en verhoogde risicofactoren.

Quest4 Risk Management richt zich op het integraal beheersbaar maken van de risico’s waaraan haar klanten nu en in de toekomst aan blootstaan. Door ons op zowel bestuurlijk- als uitvoerend niveau te richten, ontstaat er een breed draagvlak voor risicomanagement binnen de organisatie. Het tijdig signaleren van potentiële risico’s en er tijdig op anticiperen, biedt een bijdrage aan het veiligstellen van de continuïteit en imago van uw organisatie.

Veranderende wet- en regelgeving, economische ontwikkelingen en nieuwe technologieën bieden uw organisatie kansen, maar brengen ook bedreigingen met zich mee. Als gevolg hiervan verandert ook het risicoprofiel van uw onderneming continu. En dit vereist goed gekwalificeerde Risk Management- en Internal Audit-functies. Alleen daarmee bent u ‘in control of your business’.

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht