Wat kan Quest4 voor uw organisatie betekenen?

U wilt snel de gekwalificeerde IT professionals vinden? U wilt geen risico’s lopen met externe inhuur? U wilt transparantie over tarieven en u wilt kosten beheersen? Bij Quest4 bent u aan het juiste adres.

Quest4 is al 18 jaar inhuurspecialist op het gebied van IT professionals. Dit doen wij door waarde toe te voegen aan uw organisatie. De wijze waarop wij dit doen is door samen te werken aan gemeenschappelijk doel met heldere afspraken en een persoonlijke benadering. Op ons als partner kunt u rekenen voor personele bemiddeling op het gebied van IT deskundigheid.

Bekijk direct onze diensten

Uw voordelen

  • Wij zijn specialist in de IT Branche
  • Wij vinden snel de juiste professionals
  • Wij verzorgen de contractuele zaken
  • Geen risico’s m.b.t. wet- en regelgeving
  • Wij beschikken over een groot netwerk
  • Transparante manier van werken
  • Wij trekken samen op om uw doelstellingen te realiseren

Werkwijze

Analyse

In de analyse fase kunt u ondersteuning krijgen met het opstellen van het functieprofiel. Bij voorkeur spreken wij de inhuurbehoefte persoonlijk door om een goed beeld te vormen. Door een goede voorbereiding in het begin van het proces komen wij tot de juiste oplossing.

Werving

Op basis van een op maat gemaakt wervingsplan gaan wij voor u op zoek naar de juiste professional. Wij hebben hiervoor ons eigen recruitmentsysteem ontwikkeld met job board en CV database waaraan veel IT professionals zijn gelieerd. Daarnaast beschikken wij over een groot scala aan wervingsinstrumenten om gekwalificeerd personeel aan te trekken.

Selectie

Wij gaan in gesprek met professionals om te bepalen of ze aan de harde en zachte criteria voldoen. Alle afspraken, referenties en diploma’s worden in ons recruitmentsysteem vastgelegd en de professional ontvangt een transparante bevestiging van de wederzijds gemaakte afspraken. De overige professionals worden persoonlijk afgewezen.

Aanbieding

Uit de selectie stellen wij de beste professionals aan u voor. Wij zorgen ervoor dat u een overzichtelijk CV met motivatie ontvangt en een offerte waarin de gemaakte afspraken staan bevestigd.

Intake

Als u een professional wilt spreken zorgen wij ervoor dat hij goed voorbereid aankomt op het intakegesprek. Hierdoor kunt u optimaal de tijd benutten om een passend beeld van de professional te krijgen.

Start

In deze belangrijke fase zorgen wij ervoor dat de kandidaat alle informatie zo spoedig mogelijk ontvangt. Dit kunnen we snel realiseren door goedgekeurde overeenkomsten en een op maat gemaakt flexibel contractmanagementsysteem. We doen er alles aan zodat de professional zorgeloos op zijn eerste werkdag starten.

Nazorg

Ook nadat de professional is gestart willen we van betekenis blijven. Dit doen wij door de professional persoonlijk te ondersteunen tijdens zijn opdracht en op basis van waardecreatie voor uw organisatie. Indien wij meer kunnen betekenen doen wij dit graag.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden