Woonzorg

Woningcorporaties zijn volop in beweging. Door veranderende wet- en regelgeving, klantwensen en doelgroepen moet de woningcorporatie van tegenwoordig flexibel, slagvaardig en daadkrachtig zijn. Wat kan Quest4 Woonzorg hierin voor u betekenen?

Quest4 vangt wisselingen op in de werkdruk en zet medewerkers in op detachering- of projectbasis. Quest4 medewerkers zijn inzetbaar op veel verschillende functies en weten wat er gevraagd wordt.

Dienstverlening

Interim-opdrachten
Onze medewerkers weten wat er wordt verwacht om een functie tijdelijk in te vullen. Kennis en ervaring is wat u vraagt. Zoekt u die verhuurmakelaar, rayon- of mutatieopzichter, incassomedewerker, woonconsulent, beleidsmedewerker of financieel specialist voor de jaarrekening?  Onze medewerkers kennen de processen, zijn op de hoogte van regelgeving en ondersteunende automatiseringssystemen.

Vastgoedmanagement
Uw woningvoorraad is uw voornaamste bron van inkomsten. Het goed inzichtelijk hebben van de kwaliteit hiervan en de aansluiting op bestaande en toekomstige doelgroepen is een vereiste. Quest4 kan u hierbij ondersteunen.We kunnen een bijdrage leveren bij het uitwerken van het beleid, maar ook bij de uitvoering ervan.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden